WINKELWAGEN

Coupon Code: Nieuwsbrief Coupon TvE Copy Code

Gratis Levering 24 Maanden Garantie

Vragen? Bel ons

085-0041048

Ma - Za | 09.00 - 18.00

Serious Coffee Emilia

By Kevin van Ravenzwaaij 10 januari 2022

Review

Serious Coffee Emilia

Stijlvol, elegant en modern

Een espressomachine die direct opvalt vanwege zijn strakke RVS uiterlijk dat in een design keuken niet zou misstaan. Met de Emilia wordt koffie drinken naar een hoger niveau getild en creëer je thuis de ultieme koffiebeleving.


Wat deze espressomachine, naast het bijzondere uiterlijk, zo bijzonder maakt? 

Allereerst de Nederlandse topkwaliteit. 

De Emilia wordt met de hand in elkaar gezet. 

Geen machinale productielijn, geen massaproductie, enkel passievol handwerk.


De Emilia in de werkplaats

Espressomachine, Serious Coffee, Emilia, Halfautomaat, met de hand gemaakt

Super snel op temperatuur

Verder heeft de Emilia enkele opvallende en handige features.

Zo is er een vermogen van maar liefst 4400W. Hierdoor is de espressomachine al in 7 minuten opgewarmdterwijl andere machines in deze klasse al ruim 20 minuten nodig hebben om op de juiste temperatuur te geraken. Je kunt hierdoor veel sneller van een vers kopje koffie genieten en het maakt de machine zuiniger in gebruik. 


Dat de Emilia is ontwikkeld door echte espresso-liefhebbers blijkt wel uit het feit dat er een speciale zetgroep is ontworpen waar patent op is verkregen. De boiler is aan de zetgroep gekoppeld waardoor samen met PID-regelaars een zeer stabiele temperatuur-regeling gecreëerd kan worden. De temperatuur van het water dat door de zetgroep loopt én de temperatuur van het water in de boiler is duidelijk zichtbaar in het schermpje aan de voorkant van de machine. Beide temperatuur-instellingen zijn eenvoudig te wijzigen en naar wens is pre-infusie in te schakelen. 

Je kunt hiermee als echte thuisbarista op zoek naar de voor jou perfecte smaak van je kopje koffie en het beste uit je koffiebonen halen.


Display heet water/stoom- en koffieboiler

Display Serious coffee emilia espressomachine

Flexibele Stoompijp

Uiteraard is ook aan de liefhebbers van cappuccino en latte macchiato gedacht. 

De flexibele stoompijp zorgt voor soepel gebruiksgemak en de stoomdruk is bijzonder hoog, vergelijkbaar met een 2-groeps horecamachine. 

Hierdoor kun je zelf thuis een fluweelzacht melkschuim maken en waan je je na de eerste slok van je cappuccino even op een Italiaans terras.


Met een net zo flexibel heet-water-pijpje als de stoompijp geeft de Emilia snel heet water. Dit water komt nergens in contact met koffie en is daardoor prima te gebruiken voor een kop thee. Zonder problemen haal je ongeveer een liter heet water uit deze Emilia.


Stoompijp met kogelvormige basis

Stoompijp Serious Coffee Emilia Espressomachine