WINKELWAGEN

Coupon Code: Nieuwsbrief Coupon TvE Copy Code

Gratis Levering 24 Maanden Garantie

Vragen? Bel ons

085-0041048

Ma - Za | 09.00 - 18.00

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@tijdvoorespresso.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het artikel kunt u retour sturen naar het adres hier onder. Tijd Voor Espresso heeft het recht om waardevermindering tot 100% toe te passen wanneer een artikel onverkoopbaar is, of;

- Als een artikel wordt geretourneerd en het artikel blijkt op de een of andere manier gebruikt, kapot, beschadigd, gescheurd of gesneden te zijn en uit de originele en verkoopbare staat is gehaald.

- Als er slechts een deel van de bestelde artikelen wordt geretourneerd, wordt de terugbetaling verleend op basis van wat er is geretourneerd.

- Elk artikel dat niet in de oorspronkelijke staat verkeert, beschadigd, gescheurd of gesneden is of om welke reden dan ook ontbrekende onderdelen bevat die niet te wijten zijn aan onze fout.

- Als een artikel wordt geretourneerd en het artikel blijkt op de een of andere manier gebruikt, gewassen of bewerkt te zijn.

- Elk artikel dat na meer dan 14 dagen na ontvangst van de levering wordt geretourneerd.

- Het artikel niet de originele labels en originele doos bevat

Wanneer sprake is van een gedeeltelijke restitutie ontvangt u van ons altijd een e-mail ter informatie.

 

Wijze van retourneren

- Neem binnen 14 dagen na ontvangst van de levering contact op met info@tijdvoorespresso.nl

- Indien de retournering is goedgekeurd door Tijd Voor Espresso ontvang je een retourformulier.

- Download het retourformulier en vul deze zo gedetailleerd mogelijk in.

- Pak de ongebruikte items in met de e-mailbevestiging en/of de originele pakbon.

- Stuur het ingevulde retourformulier samen met de e-mailbevestiging en/of de originele bon mee met de zending. Indien dit formulier niet volledig is ingevuld kunnen we de retouraanvraag niet in behandeling nemen. 

 

Restitutie 

Wanneer wij de retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, ontvangt u een bevestigingsmail. Hierin vindt u terug dat wij het geretourneerde artikel in goede orde hebben ontvangen. Wij houden u op de hoogte en nemen contact met u op wanneer een terugbetaling is goedgekeurd of afgewezen. Indien van toepassing zal een terugbetalingsverzoek doorgaans binnen 2 werkdagen, na ontvangst van de retourzending, verwerkt. Terugbetaling verzoeken worden niet uitgegeven voor gebruikte, kapotte, ontbrekende, versleten, gescheurde, gesneden, gewassen of aangepaste artikelen.

Wanneer het door u geretourneerde artikel in aanmerking komt voor restitutie, wordt de terugbetaling verwerkt en wordt deze binnen een aantal werkdagen op uw rekening worden teruggeboekt.

Restituties worden alleen uitbetaald op de oorspronkelijke betaalmethode. Een terugbetaling kan niet via een nieuwe of andere betaalmethode worden verwerkt. Verzendkosten komen nooit in aanmerking voor restitutie en komen te allen tijde voor de rekening van de klant.

 

Verzenden retourzending

Wanneer de klant een artikel retour stuurt, komen de verzendkosten voor de rekening van de klant. Wanneer verzendkosten moeten worden gemaakt, worden deze niet door Tijd voor Espresso terugbetaald. Bij het aanmelden van een retourzending ontvangt u GÉÉN retourpakket.

Tijd voor Espresso kan niet garanderen dat de retourzending wordt ontvangen. Daarom adviseert Tijd voor Espresso gebruik te maken van een traceerbare verzendservice. De klant wordt ook aangeraden om eventueel een aankoopverzekering af te sluiten.


Garanties

Garanties worden bij ieder product afzonderlijk vermeld. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u voor meer informatie gerust contact met ons opnemen.

 

Identiteit onderneming

Productief Thuis
tav. TijdVoorEspresso.nl
Corellistraat 12, 2901KB Capelle aan den IJssel (GÉÉN bezoekadres)
Info@tijdvoorespresso.nl
Tel: 085-0041048
KVK: 77831578
BTW nummer: NL003246118B53

 

Voeg toe!